Kasvohoidot

Hoidoissa käytetään WEYERGANS HIGH-CARE laitteita. Kaikki hoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, entsyymihoidon, tehoaineet ja naamion.

Ilona Gorain

Ilona Gorain

Kasvot, vartalo
+358 40 523 6358

Super Cleansing kasvohoito

Syväpuhdistava huolto kasvoille. Puhtaampi, raikkaampi terveempi iho kivuttomasti. lho syväpuhdistetaan entsyyminaamion ja ultraäänen avulla.

Hinta 115 € / 60 min

Super Hydroactive kasvohoito

Syväkosteuttava ja ihoa kirkastava hoito kasvoille erikoisseerumin ja ultraäänen avulla.

Hinta 135 € / 90 min

Super Beauty kasvohoito

Kokonaisvaltainen lifting –hoito kasvoille. Kasvojen ja kaulan ihoa tehokkaasti napakoittava hoito. Hoidossa käytetään SPM alipainehierontaa ja ultraääntä

Hinta 150 € / 90 min

Super de luxe kasvohoito/ GYROLIFT

Kokonaisvaltainen anti-aging hoito kasvoille. Kasvojen ja silmänympärysihon juonteita silottava ja kiinteyttävä hoito. Hoidossa käytetään SPM-alipainehierontaa, Meso Pen imeytyskynää ja Cyrolift-laitetta ihon viilentämiseen.

Hinta 175 € / 90 min

Beauty Lounge Exclusive kasvohoito

Mesoterapiahoito kasvoille. Juonteita silottava, ihoa syväkosteuttava ja kollageenin tuotantoa aktivoiva erikoishoito. Hoidossa käytetään SPM-alipainehierontaa, MesoPen imeytyskynää ja ultraääntä meso care erikoisampulleilla.

Hinta 245€ /120 min

Beauty Lounge kasvohoiito / RF

Yhdistelmähoito happokuorinnalla ja radiofrekfensillä. Herättää ja elvyttää ihoa kuorimalla kuolleen ihokerroksen ja samalla ravitsee, kosteuttaa ja hapettaa kudosta. RF parantaa ihon kiinteyttä, pehmittää juonteita ja aktivoi kollageenin tuotantoa

Hinta 175 € / 90 min